skip to Main Content
Bar Mokum Staat Bekend Om: Gin Tonics!

Bar Mokum staat bekend om: gin tonics!

Gin tonics in hartje Amsterdam

Zoek je nog een activiteit om te doen tijdens je vriend(inn)enweekend in Amsterdam? Een avondje gin tonics drinken is altijd een goed idee. De laatste jaren is deze cocktail enorm populair geworden. Het vinden van een plek om dit drankje te bestellen is geen kunst. Het vinden van een gezellige cocktailbar met goede gin tonics kan echter wel lastig zijn! Gelukkig vonden wij de ideale cocktailbar met de lekkerste gin tonics. Bij de gin tonic hotspot Bar Mokum in Amsterdam kun je terecht voor de lekkerste cocktails. Bar Mokum is een echt Amsterdamse cocktailbar met alleen maar good vibes. Daarnaast bevindt de bar zich ook nog eens in hartje Amsterdam. Wat wil je nog meer?

Damrak gin

Dat de gin tonic de laatste jaren enorm populair is geworden snappen wij wel, want deze cocktail is natuurlijk erg tasty. De gin tonics bij Bar Mokum worden gemaakt met Damrak gin. Dit is een gin uit, jawel, Amsterdam! Damrak is een gin met een citrusachtig karakter en wordt geproduceerd op basis van 17 verschillende botanicals. De gin wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd en is daarom erg zacht en toegankelijk. Ze beschrijven zichzelf als de echte Amsterdammer: toegankelijk maar trots, slim maar oprecht, scherp maar charmant. Dat is nog eens een leuk verhaal om aan je vrienden te vertellen.

De Ginnegapper

Op de menukaart van Bar Mokum vind je de gin tonic onder de naam “de Ginnegapper”. Ginnengappen betekent giechelen of grinniken, min of meer ongemanierd en spottend. Alle cocktails op de menukaart hebben zo een unieke oer-Hollandse naam. Zo heet bijvoorbeeld de cocktail Dark & Stormy “de Rauwdouwer” en de Old Fanshioned “de Graftak”. Deze namen maken je Amsterdamse activiteit extra leuk! Wil jij de Ginnegapper na je vriend(inn)enweekend thuis eens namaken? Je maakt deze gin tonic met de volgende ingrediënten:

  • Damrak gin
  • Komkommer
  • Limoen
  • Selderij
  • Vlierbloesem
  • Tonic

Weet jij nog een leuke activiteit om te doen tijdens je vriend(inn)enweekend? Laat het ons vooral weten. Je tip insturen kan via het contactformulier.

Back To Top