skip to Main Content

Een zaal huren bij The Classix?

Wil jij graag een zaal huren voor jouw topfeest? Bij The Classix bieden wij ook zaalverhuur aan. Of je nu een zaal wilt huren voor je verjaardagsfeest, jubileum, personeelsfeest, vergadering of een andere gelegenheid, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben diverse zalen ter beschikking die voor zowel grote als kleine groepen af te huren zijn.
Naast zaalverhuur, kun je bij ons ook terecht om de rest van de organisatie van je event te laten verzorgen. Denk aan een dj, licht en geluid en tal van andere mogelijkheden.

Waarom een zaal huren bij ons?

The Classix heeft je veel te bieden. Zo hebben wij diverse zalen ter beschikking staan voor zowel grote als kleine groepen. Ook kunnen wij je zaal compleet inrichten voor jouw feest. Denk hierbij aan het verzorgen van de catering, decoratie of de organisatie van binnen- en buitenactiviteiten. Wij hebben jarenlange ervaring in de organisatie van diverse evenementen en verhuren al ruim 15 jaar onze prachtige zalen. Laat ons weten of je met een kleine of grote groep komt. Wat zijn je verdere wensen voor je zaal? Mogen wij deze decoreren of van de beste hapjes- en drankjes voorzien? Laat ons weten wat je wensen zijn,
zodat we de ideale zaal voor jullie klaar kunnen maken.

Back To Top