skip to Main Content
Leuke Activiteiten Voor Een Familiedag

Leuke activiteiten voor een familiedag

Moet je binnenkort een familiedag organiseren?

Is het aan jou om binnenkort de familiedag te organiseren, maar kun je maar geen leuke activiteiten verzinnen? Wij geven je drie tips voor originele activiteiten tijdens een familiedag! Wat dacht je bijvoorbeeld van off road buggy rijden? Wij vertellen er meer over.

Off road buggy rijden

Lekker de wind door je haren voelen, terwijl je door een prachtig landschap rijdt. Lekker racen tegen je neven en nichten. De natuur op een unieke manier ontdekken. Het kan met een off road buggy! Een dagje met deze voertuigen erop uit, is een ontzettend leuke, avontuurlijke ervaring, en zeker een aanrader voor elke familiedag! Vooral wanneer je het combineert met een lekker buffet of barbecue aan het einde van de middag.

Speel een origineel spel

Met je familie om tafel zitten en bijpraten met je oudtante is natuurlijk wel gezellig voor even, maar niet iets waar je de hele dag aan wilt besteden. Organiseer daarom een leuk spel, waarmee iedereen de hele dag bezig is! Een van dit soort spellen is de ‘Geheime opdracht’. Iedereen krijgt aan het begin van de dag een opdracht. Hebben ze de opdracht voltooid, dan mogen ze een nieuwe pakken. De catch? Alleen de persoon die de opdracht uitvoert, mag weten wat het is. Dat klinkt heel makkelijk, maar probeer er maar eens voor te zorgen dat iemand anders 5 automerken opnoemt, of een liedje met je zingt zonder dat ze weten dat het voor een opdracht is!

Geocaching

Een wandeling in de mooie natuur in Nederland wordt net even wat spannender met Geocaching. Voor iemand die nog nooit van dit begrip gehoord heeft, is het misschien even schrikken om te weten dat er miljoenen schatten op aarde verstopt liggen, sommige gewoon bij jou om de hoek! Download de app van Geocaching, en je zult zien dat er talloze schatten verstopt zijn in Nederland. In de app kies je voor een ‘cache’ die je wilt vinden (de groene zijn wat makkelijker te vinden dan de oranje caches, maar voor de oranje caches moet je een klein bedrag per jaar betalen), en ga je op pad! Bij elke cache ligt een logboekje waar je je naam en de datum dat je hem gevonden hebt in kunt schrijven. Ook geef je in de app aan dat je de cache gevonden hebt.

Wat ga jij organiseren bij de volgende familiedag? Jullie hoeven je in ieder geval niet te vervelen!

Back To Top