skip to Main Content
Trouwvervoer Met Een Luxe Taxi

Trouwvervoer met een luxe taxi

Laat u per taxi vervoeren naar de mooiste trouwlocaties in Nijmegen

Gaat u binnenkort trouwen? Het plannen van een bruiloft is een hoop werk. Waarschijnlijk zult u op deze dag op verschillende locaties zijn: de trouwlocatie, de locatie van de fotoshoot en de feestlocatie. Laat deze mooie dag extra zorgeloos verlopen door u en uw verloofde stijlvol en comfortabel te laten vervoeren in een mooie trouwauto. Wanneer u dat goed heeft geregeld kunt u een trouwlocatie gaan uitzoeken. Wij zetten alvast de mooiste trouwlocaties in de buurt van Nijmegen voor u op een rij! Ook een taxibedrijf in Nijmegen kan u helpen bij het vinden van het juiste vervoer naar uw trouwlocatie.

Trouwlocatie 1: Slot Doddendael

Slot Doddendael is een prachtig middeleeuws kasteeltje vlakbij Nijmegen. In dit kasteel zijn wel zes ruimtes tot uw beschikking. Wilt u liever trouwen in de ridderzaal of toch in de boomgaard onder de grote kastanjeboom? Op deze sfeervolle locatie kan het allemaal.

Trouwlocatie 2: Landgoed Brakkesteyn

Heeft u altijd al een sprookjesachtige trouwerij gewild? Dan bent u aan het juiste adres op Landgoed Brakkesteyn! Landgoed Brakkestyn heeft met koetshuis wordt omgeven door een prachtige tuin. Dit landgoed heeft verschillende zalen ter beschikking die u tegen wisselende tarieven kunt afhuren, geschikt voor elke portemonnee. In deze groene omgeving op dit nostalgische landgoed van ruim 350 jaar oud zal u een prachtige trouwdag beleven.

Trouwlocatie 3: In de kas

Waarschijnlijk had u nog niet bedacht dat trouwen in een kas ook een optie is, maar bij ‘In de Kas’ kunt u dus trouwen! Heeft u altijd al willen trouwen op een locatie waar mensen nog lang over na zullen praten? In deze kas kunt u trouwen tussen de mooiste planten, of buiten onder de fruitbomen. Door deze zonovergoten kas bent u ondanks ons Hollandse weer toch verzekert van een heerlijke buitenbeleving, maar dan warm en droog!

Back To Top