skip to Main Content
Beursstand Huren In Hannover

Beursstand huren in Hannover

De techniek van een goede beursstand

Wil je binnenkort een beursstand in Hannover huren? Heeft je daarvoor al een standontwerper en standbouwer ingehuurd? Dat is wel verstandig. Want je bent op de techniekbeurs in Hannover vast niet de enige die met een opvallende beursstand zijn waren aan de man wil brengen en goede zaken wil doen door het leggen van de juiste contacten voor je werk. Hieronder lees je meer over een goede beursstand huren in Hannover.

Beurs in Hannover

De Hannover Messe is een van de grootste industriebeurzen. De beurs wordt elk voorjaar gehouden in de Hannover Messe. In 2022 is deze van 30 mei tot en met 2 juni. Er staan jaarlijks ongeveer 6000 exposanten en er komen ruim 200.000 bezoekers om alle laatste snufjes op het gebied van techniek en innovatie te bekijken. Ben jij er ook bij als standhouder? Wij geven hier een aantal tips voor een goede beursstand.

Scoren op de beurs doet u zo

Een goed verzorgde beursstand ziet er professioneel uit. Probeer daarom eventueel extra tijd en geld te besteden aan de verzorging van uw stand zodat potentiële klanten niet snel voorbij lopen naar de volgende stand. Het doel is om zo veel mogelijk klanten te trekken, die aan jouw doelgroep voldoen.

Opvallen!

Een effectieve beursstand valt op! Zorg voor een mooie presentatiewand met daarop de naam, het logo en de slogan van het bedrijf. Bovendien kan je overwegen om spandoeken en beachflags te bedrukken om nog meer op te vallen.

Volg het thema van de beurs

Laat het thema van de beurs in relatie tot je stand en bedrijf duidelijk en herkenbaar doorschijnen. Wees hierin creatief, vertel een verhaal en denk vooral na over de boodschap die je wilt overdragen.

Versnaperingen

Bied een hapje en drankje aan. Op een beurs lopen de gasten soms urenlang rond en daarom krijgen ze best wel trek van. Ze zijn dan ook sneller geneigd om even te stoppen bij een beursstand die lekkere hapjes en drankjes aanbieden. Dit is direct een uitstekende gelegenheid om de bezoeker aan te spreken en hen meer informatie te geven over jouw bedrijf.

Interactieve beursstand

Zorg voor een interactieve beursstand. Laat bezoekers je producten testen, organiseer een prijsvraag of verkoop lootjes voor een prijs die bezoekers later op de dag kunnen winnen.

De pers

Op een beurs is altijd pers aanwezig. Zorg er daarom voor dat je stand opvalt en goed te fotograferen is. Zorg dat de naam van je bedrijf goed zichtbaar is en dat je producten hierbij uitgestald staan.

Meer informatie

Wij hopen dat je hiermee enige inspiratie hebt opgedaan voor een beursstand huren in Hannover en dat je op de eerstvolgende beurs hoge ogen zult gooien. Wil je meer weten? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we helpen je graag verder.

Back To Top