skip to Main Content
Voordelen Van Hondenbeveiliging Bij Een Evenement

Voordelen van hondenbeveiliging bij een evenement

Waarom hondenbeveiliging bij een evenement?

We leven nu al twee jaar in een corona pandemie, waarin evenementen nauwelijks tot niet door kunnen gaan. Toch is er hoop. De samenleving gaat telkens meer open. Nog even blijven wachten en dan kunnen we weer. Natuurlijk heeft een evenement veel voorbereiding nodig. Daar kunnen we ons al wel vast mee bezig houden. Denk bijvoorbeeld eens aan de beveiliging van het evenement. Hoe zie je dat voor je? In dit blog vertellen wij je meer over de voordelen van hondenbeveiliging bij een evenement. Wellicht is dit ook interessant voor jou!

Verhoog de veiligheid met hondenbeveiliging

Met hondenbeveiliging zorg je voor meer veiligheid tijdens jouw evenement. Een hondengeleider en hond zijn uitermate geschikt om in te zetten bij festivals of andere evenementen. Ze kunnen namelijk:

  • Voorkomen dat onbevoegden het terrein betreden
  • Controleren op drugs of explosieven
  • Preventief werken, wanneer bezoekers de hondengeleider en hond zien zullen ze zich eerder gedragen
  • Meer horen, zien en ruiken dan een mens, waardoor een grote massa mensen beter te controleren is

Hond en hondengeleider: een uniek duo

Wanneer je hondenbeveiliging inschakelt, krijg je twee voor de prijs van één. Namelijk een hond én hondengeleider. Dit unieke duo is volledig op elkaar ingespeeld. In iedere situatie kunnen zij adequaat optreden. Of je nu jouw evenement preventief wilt beschermen of mogelijk gevaar middels intimidatie wilt voorkomen. Hondenbeveiliging kan middels controle en beheersing de veiligheid van jouw evenement garanderen.

Andere mogelijkheden van evenementbeveiliging

Natuurlijk zijn er naast hondenbeveiliging ook andere manieren om jouw evenement te beveiligen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw event succesvol verloopt. Daarom is het nodig om genoeg beveiliging in te schakelen. Zowel voor de observatie als om dreigende situaties snel op te kunnen lossen.

Wilt je meer weten over hondenbeveiliging? Stel je vragen via ons contactformulier.

Back To Top