skip to Main Content
Waar Vind Ik De Beste Koelcel Onderdelen?

Waar vind ik de beste koelcel onderdelen?

Deze koelcel onderdelen zijn verkrijgbaar

In de horeca bent u dagelijks druk bezig met het runnen van uw zaak. Uw zaak moet er netjes en gastvrij uitzien, uw moet uw gasten ontvangen en u moet u personeel aansturen. En dan zijn er nog de randvoorwaarden van het hebben van een horecazaak: uw apparatuur moet altijd goed werken, waaronder uw koelcel. Want als die stukgaat, moet u dringend koelcel onderdelen kopen. Welke koelcel onderdelen zijn er eigenlijk los verkrijgbaar? We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.

Welke koelcel onderdelen kan ik kopen?

    • Koelcel motor: dit het hart van uw koelcel. De koelmotor wordt geplaatst op de koelcel, naast de koelcel of zelfs in een andere ruimte. Ook buiten op het dak of aan de muur is mogelijk. Een horizontale afstand van 25 meter tussen koelcel en koelmotor is een optie. Bij een verticale plaatsing is een afstand van 15 meter mogelijk. Wilt u een nog grotere afstand tussen koelcel en koelmotor? Dat is mogelijk, maar betekent een hoger energieverbruik en meer kosten. De koperen leidingen moeten namelijk ook een grotere diameter hebben en er moet meer koelmiddel worden rondgepompt. Bij plaatsing van de koelmotor buiten moet u rekening houden met mogelijke geluidsoverlast voor buren.
    • Verdamper koelcel: De verdamper is ook een cruciaal onderdeel van de koelcel. De verdamper is het onderdeel dat de cel koelt door een proces in de technische unit. Een koelcel genereert koeling middels een warmtepomp. Bij dit proces wordt een vloeistof verneveld. Vervolgens onttrekt het systeem hier warmte uit. Zo ontstaat koeling, die vervolgens in de koelcel wordt geblazen. Onmisbaar dus!
    • Koelcel stellingen: wilt u uw producten op een handige manier opslaan in uw koelcel? Een goede stelling werkt kostenbesparend. Hoe sneller u bij een product kunt, hoe minder tijd u kwijt bent. Uiteraard is het ook belangrijk dat levensmiddelen veilig worden opgeslagen. Goede koelcelstellingen hebben het hygiëne-certificaat HACCP en hebben leggers van kunststof. Zo bergt u uw producten mooi en hygiënisch op bij de goede temperatuur. Koelcel stellingen zijn beschikbaar in verschillende hoogtematen en dieptematen.

Wilt u meer weten over koelcel onderdelen? Neem dan contact op met een leverancier bij u in de buurt.

Bij The Classix blijven we ook graag op de hoogte van evenementen en horeca. Heeft u interessante tip voor ons? Dan vernemen we dat graag van u via ons contactformulier.

Back To Top