skip to Main Content
Unieke Uitvaart In Amsterdam Met Rondvaartboot

Unieke uitvaart in Amsterdam met rondvaartboot

Amsterdam schilderachtig decor bij unieke uitvaart

Degenen die ooit een rondje door de Amsterdamse grachten hebben gevaren zijn het er allemaal over eens: vanaf het water ziet Amsterdam er nog veel mooier uit. Voor menig Amsterdammer zal een rondvaart door de grachten als zijn of haar laatste reis bij wijze van afscheid dan ook hoog op het wensenlijstje staan. Maar is zo’n unieke uitvaart in Amsterdam met rondvaartboot eigenlijk wel mogelijk? Je leest meer over een unieke uitvaart Amsterdam op The Classix.

Geboren worden en sterven in Amsterdam

De liefde van de Amsterdammer voor zijn stad is over het algemeen erg groot. Hij of zij (voor het gemak hebben we het hierna over ‘hem’) die er geboren wordt, wil er ook graag sterven, of anders toch minimaal begraven of uitgestrooid worden. Verder is er weinig dat hem zo na aan het hart ligt als die laatste wens. Een groter plezier kun je een Amsterdammer dan ook niet doen dan met een prachtige rond’uit’vaart door de grachten waaraan hij zijn hart heeft verknocht. Zo zien ook de aanwezigen ook de schilderachtige schoonheid van ‘Mokum’ vanaf het water en waarom dit de laatste wens is.

Laatste wens in vervulling laten gaan

Een uitvaartondernemer die het hart op de goede plaats heeft, zal er dan ook alles aan doen om een dergelijke wens in vervulling te laten gaan. Sterker nog: zo iemand gaat graag op zoek naar datgene wat een persoon echt uniek maakt. Verhalen worden verteld en de uitvaartverzorger regelt een persoonlijke rouwkaart, eventueel een mooi voorwoord en een passend gebaar op de dag van het afscheid zelf. Als dat, zoals in dit geval, een uitvaart op een rondvaartboot in Amsterdam is, dan kan dat geregeld worden. Het is de meest passende manier op een herkenbare manier afscheid te nemen van een dierbare (Amsterdammer)!
Heb jij bijzondere uitvaartwensen? Deel deze met ons. We lezen ze graag. Stuur ons een berichtje via onze contactpagina.

Back To Top